Brahesmindeparken 11, 5600 Faaborg

TØMRERMESTER MATHIAS VESTBERG

VI HJÆLPER DIG MED AT RENOVERE DIT HJEM

Opfrisk dit Hjem med Stil med Renovering på Fyn

Renovering handler om at forbedre eller modernisere en eksisterende bygning, enten som helhed eller dele som køkken, badeværelse eller tag. 

Renovering af hus kan spænde fra små kosmetiske ændringer som maling og gulvudskiftning til større strukturelle renoveringer. Målet er ofte at forbedre både boligens æstetik og funktionalitet, hvilket skaber et mere komfortabelt hjem og øger ejendommens værdi. 

For mange husejere er renovering en attraktiv løsning, da det muliggør tilpasning af boligen til moderne behov uden nødvendigheden af at flytte, hvilket gør det til en både praktisk og økonomisk fordelagtig mulighed.

OPFRISK DIT HJEM MED STIL

Derfor kan en renovering være en fordel

En renovering kan være en stor fordel for husejere, da det ofte resulterer i en øget ejendomsværdi. Moderniseringer som opgradering af køkken eller badeværelse gør huset mere attraktivt for potentielle købere og kan øge salgsprisen betydeligt. Derudover kan energirenoveringer som forbedret isolering eller udskiftning af gamle vinduer føre til lavere energiregninger, hvilket giver både økonomiske og miljømæssige fordele. Dette er især vigtigt for ældre boliger, hvor energiforbruget kan være højt.

En renovering er ikke kun en omkostningseffektiv måde at modernisere en ældre bolig på, men den kan også forbedre komforten i hverdagen. For eksempel vil et nyt tag eller energirigtige vinduer reducere varmetabet og skabe et bedre indeklima. Samtidig forbedrer sådanne renoveringer boligens udseende og funktionalitet, hvilket gør renovering til en investering, der betaler sig både på kort og lang sigt.

FØL DIG HJEMME

Ekspertise inden for Renovering

Fra køkken og badeværelse til stue og soveværelse tilbyder vi en bred vifte af renoveringsmuligheder, der passer til enhver smag og stil. Lad os hjælpe dig med at opfriske dit hjem og skabe det rum, du altid har drømt om, med vores ekspertise inden for renovering.

Renoveringsløsninger

Opdag vores fantastiske renoveringsmuligheder, der passer perfekt til dine behov og ønsker.

Personlig Rådgivning

Få skræddersyet rådgivning og vejledning til din renovering fra vores ekspertteam.

Kvalitetsmaterialer

Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet til vores renoveringsprojekter for at sikre holdbarhed og skønhed.

Kundetilfredshed

Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og går den ekstra mil for at opfylde dine forventninger.

Miljøvenlige Løsninger

Vi prioriterer bæredygtighed og tilbyder miljøvenlige løsninger og materialer.

Holdbare løsninger

Opgrader dit hjem med holdbare og funktionelle renoveringsløsninger, der holder i mange år.

VI ELSKER SUCCESFULDE PROJEKTER OG GLADE KUNDER

5/5
Få et uforpligtende tilbud!
Vi skal bare bruge et par detaljer fra dig
Lato Text

Hvad har du brug for hjælp til?

100% tilfredshedsgaranti

Forskellige typer af renovering på Fyn

Renovering kan inddeles i forskellige kategorier afhængigt af omfanget og formålet med opgaven.

Kosmetisk renovering omfatter mindre ændringer, der primært har fokus på boligens udseende og æstetik. Eksempler på dette kan være maling af vægge, udskiftning af gulve eller en fornyelse af køkkenet med nye skabe og bordplader. 

Kosmetiske renoveringer er ideelle for husejere, der ønsker at give deres hjem et moderne udseende uden at skulle foretage større strukturelle ændringer. Denne type opgradering er ofte hurtigere at udføre og kræver ikke omfattende byggetilladelser eller tekniske ændringer. Kosmetiske renoveringer er populære i både ældre og moderne boliger på Sydfyn og kan tilpasses enhver stil og behov.

Strukturel renovering går et skridt videre og indebærer større ændringer af husets fundament eller struktur. Det kan dreje sig om udvidelser, hvor boligen får tilføjet ekstra kvadratmeter, eller ændring af rumindretning, der skaber et nyt layout i huset. 

Udskiftning af taget er også en typisk strukturel renovering, hvor både æstetik og funktionalitet forbedres. Strukturelle renoveringer kan dramatisk ændre boligens udseende og funktionalitet, men de kræver ofte tilladelser fra kommunen og grundigere planlægning.

Energirenovering fokuserer på at forbedre hjemmets energieffektivitet. Dette kan indebære udskiftning af gamle vinduer til energirigtige modeller, isolering af vægge og loft eller opgradering af varmeanlægget. 

Energirenovering er populært blandt husejere, da det ikke kun forbedrer komforten i boligen, men også reducerer energiomkostningerne over tid. For dem, der planlægger en renovering på Fyn, kan energirenoveringer også være med til at øge boligens værdi og gøre den mere attraktiv på boligmarkedet.

Samlet set giver de forskellige typer af renovering fleksibilitet for husejere til at opgradere deres hjem efter deres behov og budget.

Hvad koster en renovering af hus på Fyn?

Prisen på en renovering af hus afhænger af flere faktorer. Størrelsen af projektet er af stor betydning – mindre kosmetiske renoveringer som maling eller gulvudskiftning er betydeligt billigere end store strukturelle ændringer som tagudskiftning eller tilbygninger. Materialevalg spiller også en stor rolle; premium-materialer som marmor eller hårdttræ koster mere end standardmaterialer. Derudover kan valget af entreprenør og projektets kompleksitet påvirke den samlede pris. Priserne kan variere fra et par tusinde kroner for små opdateringer til flere hundrede tusinde for omfattende ombygninger og energirenoveringer.

Tømrerfirma med lokalt kendskab på Fyn

Woodley har mange års erfaring med renovering på Fyn, særligt i byer som Svendborg, Assens, Faaborg og Middelfart. Vores lokale ekspertise betyder, at vi kender til både de fynske byggeregler og de unikke stiltræk, der præger mange af områdets boliger. 

Vi har eksempelvis stået for renovering af flere ældre huse, hvor det har været nødvendigt at bevare den oprindelige stil, samtidig med at vi har moderniseret dem med energivenlige løsninger. 

Ved at vælge en lokal tømrer, der forstår områdets behov og byggestil, sikrer du dig, at arbejdet bliver udført korrekt og med respekt for både traditioner og moderne byggeteknikker.

Vores kunder elsker os...

Woodley leverede en enestående service til vores hjem. Deres håndværkere var professionelle, effektive og imødekommende. Vi var særligt imponerede over deres omhyggelige opmærksomhed på detaljer og evne til at løse selv de mest komplekse udfordringer. Kan varmt anbefale Woodley til alle, der søger en pålidelig og dygtig tømrer.

5/5
SARAH JENSEN

Fantastisk oplevelse med Woodley! Fra vores første henvendelse til det færdige projekt var kommunikationen og samarbejdet enestående. De leverede et fremragende stykke arbejde og overgik vores forventninger. Vi er meget tilfredse med resultatet og vil helt sikkert bruge Woodley igen til fremtidige projekter.

5/5
ANDERS PEDERSEN

Woodley er uden tvivl det bedste tømrerfirma, jeg nogensinde har arbejdet med. Deres dedikation til kvalitet og kundetilfredshed skinner virkelig igennem i alt, hvad de gør. De var hurtige til at svare på vores henvendelser, professionelle i deres tilgang og ekstremt dygtige håndværkere. Jeg kan ikke anbefale dem nok til alle, der søger professionelt tømrerarbejde.

5/5
LOUISE MØLLER

TIDLIGERE PROJEKTER

Bliv inspireret af vores tidligere projekter