Brahesmindeparken 11, 5600 Faaborg

TØMRERMESTER MATHIAS VESTBERG

TØMRER PÅ FYN

Tømrerfirma med øje for de små detaljer

Hos Woodley tilbyder vi professionelt tømrerarbejde på Fyn med fokus på kvalitet og lokalt kendskab. Vi dækker særligt kommunerne Svendborg, Middelfart, Assens og Faaborg-Midtfyn, hvor vi servicerer både større byer samt mindre byer.

Vores tømrerarbejde spænder over flere kerneområder, herunder nyt tag, gulvlægning, renovering, installation af nye vinduer og døre, køkkenopgraderinger og nybyg. Uanset projektets omfang sørger vi for, at det bliver udført med præcision og omhu, så du kan få det bedste resultat for din bolig.

Hos Woodley lægger vi stor vægt på kvalitet i selv de mindste aspekter af vores arbejde. Vi ved, at præcision og omhyggelighed er afgørende for et vellykket resultat, uanset om vi lægger nyt gulv, monterer vinduer og døre, eller står for en komplet køkkenrenovering. 

Vores tømrerarbejde er altid præget af et skarpt fokus på detaljerne, fordi vi mener, at det er her, den virkelige kvalitet viser sig. Vi går aldrig på kompromis med finishen, og vi sørger for, at alle projekter – store som små – udføres med højeste standard. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi sikrer, at alt fra materialevalg til slutresultat lever op til dine forventninger.

Få et uforpligtende tilbud!
Vi skal bare bruge et par detaljer fra dig
Lato Text

Hvad har du brug for hjælp til?

100% tilfredshedsgaranti

Nyt tag på Fyn

At få lagt et nyt tag af en professionel tømrer giver mange fordele. Et nyt tag forbedrer ikke kun din boligs udseende, men øger også energivenligheden, hvilket kan resultere i lavere varmeregninger. Et nyt tag også kan øge ejendomsværdien. Vi sikrer, at dit tag bliver lagt korrekt og efter de højeste standarder, så det ikke kun holder i mange år frem, men også beskytter dit hjem mod det danske vejr. Hos Woodley er kvalitet og holdbarhed altid i fokus.

Nyt gulv

Nye gulve kan fuldstændigt forvandle dit hjem og skabe et helt nyt udtryk. Hos Woodley tilbyder vi professionel gulvlægning, uanset om du ønsker det klassiske udtryk med trægulve eller en mere moderne løsning som laminat, sikrer vi, at installationen bliver udført med præcision og holdbarhed for øje. Et nyt gulv kan ikke kun forbedre hjemmets atmosfære, men også øge ejendomsværdien, hvilket gør det til en smart og værdifuld investering for fremtiden.

Renovering af hus

Renovering af hjem er en af vores mest populære services i de fynske byer. Hos Woodley hjælper vi med alt fra mindre renoveringer som nyt køkken eller badeværelse til større ombygninger. Vi lægger vægt på høj kvalitet og nøje planlægning, så du får det bedst mulige resultat. Særligt er renovering af ældre boliger populært, hvor vi kombinerer bevarelsen af den oprindelige charme med moderne løsninger. Vi guider dig hele vejen fra de første idéer til det færdige resultat, så du kan føle dig tryg gennem hele processen og få et hjem, der matcher dine ønsker.

Nye vinduer og døre

At få installeret nye vinduer og døre kan forbedre både dit hjems udseende og energieffektivitet. Hos Woodley tilbyder vi professionelle installationer, der effektivt reducerer varmetab, hvilket betyder lavere varmeregninger, især i de kolde vintermåneder. Udover at forbedre energieffektiviteten skaber nye vinduer og døre et moderne og opdateret udtryk, der kan forvandle både det indre og ydre af dit hjem. Med Woodley er du sikret en holdbar og æstetisk løsning.

Nyt køkken

Et nyt køkken kan forvandle hele dit hjem og gøre det både mere funktionelt og indbydende. Hos Woodley hjælper vi med at designe og installere skræddersyede køkkenløsninger, der matcher dine unikke behov og stil. Vi sørger for, at hvert køkken ikke blot ser flot ud, men også fungerer optimalt i hverdagen. Uanset om du ønsker et moderne køkken med rene linjer eller et mere traditionelt design, sikrer vi, at det færdige resultat både er praktisk og æstetisk tilfredsstillende.

Nybyg

Nybyg er endnu en af Woodleys specialer, hvor vi tager hånd om hele processen fra planlægning til færdig opførelse. Uanset om du drømmer om et moderne hus eller en klassisk bolig, står vi klar til at hjælpe med at realisere dine idéer. Vi tilbyder vores ekspertise til boligejere på Fyn og sikrer, at alle faser af byggeriet udføres med præcision, kvalitet og høj standard. Fra det første møde til det færdige hjem sørger vi for, at alle dine ønsker bliver opfyldt, og at byggeriet er i trygge hænder. Woodley leverer nybyggeri, der både er funktionelt og æstetisk.

Hvorfor skal du vælge Woodley som din tømrer?

Når du vælger Woodley som din lokale tømrer på Fyn, får du fordel af vores omfattende erfaring og kendskab til området, især på Sydfyn. Vi har stor indsigt i de lokale behov og bygningsmæssige standarder i byer som Svendborg, Middelfart, Assens og Faaborg. Dette betyder, at vi kan levere skræddersyede løsninger, der er tilpasset områdets arkitektur og særlige krav. 

Vores team har erfaring med både moderne og traditionelle byggeteknikker, hvilket gør os i stand til at arbejde med en bred vifte af projekter – fra klassiske renoveringer til nybyggeri.

Vi har også kendskab til de særlige klima- og vejrmæssige forhold på Fyn. Dette betyder, at vi vælger materialer og metoder, der sikrer, at dit byggeri er robust og holdbart i mange år frem. For eksempel tager vi hensyn til vind og vejr, som kan variere betydeligt på Fyn, og bruger materialer, der er modstandsdygtige over for dårligt vejr. 

Uanset om du har brug for hjælp til renovering af en ældre bolig i Svendborg eller planlægger et nyt byggeprojekt i Faaborg, kan du regne med, at Woodley leverer et resultat af høj kvalitet, der opfylder dine behov og ønsker.

Hvad koster en tømrer i timen?

Prisen for en tømrer i timen kan variere afhængigt af flere faktorer, såsom opgavens omfang, materialevalg og kompleksitet. Hos Woodley tilbyder vi konkurrencedygtige priser og skræddersyede løsninger baseret på dine ønsker og behov. For at få et præcist prisoverslag anbefaler vi, at du kontakter os for en snak om dit projekt. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, der tager højde for dine specifikke krav. Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vi kan hjælpe dig videre med dit byggeprojekt.

Få et uforpligtende tilbud!
Vi skal bare bruge et par detaljer fra dig
Lato Text

Hvad har du brug for hjælp til?

100% tilfredshedsgaranti

Vores kunder elsker os...

Woodley leverede en enestående service til vores hjem. Deres håndværkere var professionelle, effektive og imødekommende. Vi var særligt imponerede over deres omhyggelige opmærksomhed på detaljer og evne til at løse selv de mest komplekse udfordringer. Kan varmt anbefale Woodley til alle, der søger en pålidelig og dygtig tømrer.

5/5
SARAH JENSEN

Fantastisk oplevelse med Woodley! Fra vores første henvendelse til det færdige projekt var kommunikationen og samarbejdet enestående. De leverede et fremragende stykke arbejde og overgik vores forventninger. Vi er meget tilfredse med resultatet og vil helt sikkert bruge Woodley igen til fremtidige projekter.

5/5
ANDERS PEDERSEN

Woodley er uden tvivl det bedste tømrerfirma, jeg nogensinde har arbejdet med. Deres dedikation til kvalitet og kundetilfredshed skinner virkelig igennem i alt, hvad de gør. De var hurtige til at svare på vores henvendelser, professionelle i deres tilgang og ekstremt dygtige håndværkere. Jeg kan ikke anbefale dem nok til alle, der søger professionelt tømrerarbejde.

5/5
LOUISE MØLLER

TIDLIGERE PROJEKTER

Bliv inspireret af vores tidligere projekter